Privacyverklaring

Taalspurt respecteert uw privacy. Deze privacyverklaring is van toepassing op de uitvoering van onze dienstverlening. Taalspurt is aan te merken als de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Als verantwoordelijke heeft Taalspurt de verwerking van uw persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.
Het verwerken van persoonsgegevens door Taalspurt
Als u zich registreert als klant van Taalspurt (''Eindgebruiker'') - bijvoorbeeld via de website http://www.taalspurt.nl - dan worden verschillende persoonlijke gegevens gevraagd, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en achtergrondgegevens.

Doeleinden

Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Uitvoering van onze dienstverlening;
  • Afhandeling van de door u gevraagde informatie;
  • Nadere informatievoorziening over actuele ontwikkelingen;
  • Samenstellen van gebruikersstatistieken;
  • Beveiliging en verbetering van onze websites.

Uw gegevens zullen zonder uw toestemming niet worden gebruikt voor andere dan de hierboven genoemde doeleinden. Wij kunnen voor het verwerken van uw persoonsgegevens gebruik maken van dienstverleners, die als bewerkers uitsluitend in onze opdracht zullen optreden. Daarbuiten zullen wij uw gegevens niet verspreiden aan derden.

Cookies

Via onze websites kunnen wij gebruik maken van cookies die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het bezoek van onze websites geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat u geen gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze websites.

Links naar websites en cookies van anderen

Onze websites bevatten hyperlinks naar websites van andere partijen. Taalspurt is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Evenmin is Taalspurt verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op deze websites.

Wijzigingen

Het privacybeleid van Taalspurt kan in de loop van de tijd wijzigingen ondergaan. Wij raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contact opnemen

U kunt uw gegevens altijd opvragen en zonodig laten wijzigen. Neemt u voor vragen over ons privacybeleid gerust contact met ons op. Ons e-mailadres: taalspurt@gmail.com

versie 1.0 November 2013